Un año más os hago llegar la invitación que me ha enviado una amiga mía de la fundación Vicente Ferrer para una fiesta en Barcelona en beneficio de niños y familias pobres de la India por si os interesa asistir. Transcribo el texto del mensaje.

El proper Dimarts 15 de Juny fem a” Luz de Gas” una festa a benefici de la Fundacion Vicente Ferrer de la India. Aquesta es la segona festa que fem.

L’any passat, els diners obtinguts van servir per participar en un projecte de construcció de 25 habitatges – en vam poder pagar 4! – per a famílies especialment pobres que vivien en cabanes, al districte de Kalyandurg, (aquest grup d’habitatges porta el nom de “Amics de la Fundacio a Luz de Gas 21.5.2009”) , i per a un programa nutricional per a 1500 persones, nens i  dones embarassades tot a la regió d’Anantapur, una de les més pobres de l’Índia.

Aquest any, i amb la vostra ajuda, voldriem poder pagar la construcció d´una escola ( 7000 €) o bé la de més  cases (1.500 € cada una), per aixó demanem la col.laboració de tothom, quants mes siguem, millor!.

A la festa  del dia 15, el grup de “Bollywood Dancers” ens ensenyara com moure´s en els balls d´aquell país, i ens obsequiaran amb un sorteig….

A la segona part el Lanci, portaveu de la Fundació a Barcelona  i beneficiari a la India d´aquesta Fundació, ens explicarà tota la feina que duen a terme a favor dels més pobres d´aquella regió del món, amb un curt video per veure on es destinen els diners que es recullen. Després, el conjunt musical “Formula V” farà ballar a joves i grans al ritme de la seva música, la que molts de vosaltres ja coneixeu

Podeu comprar les entrades segons s’indica en el pòster adjunt, a través del vostre banc, indicant que no us cobrin comissió per tractar-se d’un acte benèfic a partir d´avui mateix, o bé el mateix vespre a la entrada de Luz de Gas.

Si voleu tenir informació detallada de la Fundació, podeu entrar a la pàgina web : http://www.fundacionvicenteferrer.org

Us esperem a tots !!.